Diensten

Organiseer je merk met ons

Samen ontdekken we wat jouw merk nodig heeft om onverslaanbaar te zijn. Wij zijn tijdelijk aanwezig met blijvende gevolgen. Samenwerken met ons zorgt voor een duidelijke koers, verbeterde zichtbaarheid en een sterk imago. Jouw doelgroepen snappen je verhaal meteen en weten waarvoor ze bij jou moeten zijn. Je team maakt makkelijker bijpassende middelen. Soepel samenwerken, meer ruimte voor creativiteit en verbinding omdat je allemaal bijdraagt aan een sterk merk. Dat is met gemak je merk managen.

Merkstrategie

Vertel je verhaal

Met een merkstrategie creëer je een duidelijke richting voor je merk die verder bouwt op je missie, visie en grote doel. Jouw merkstrategie gaat over het uitlichten van je onderscheidend vermogen zodat je dit gemakkelijk en georganiseerd kan vertalen naar o.a. middelen die goed passen bij je merk. Het gaat over hoe jouw merk intern en extern beleefd wordt en welk verhaal je daarbij vertelt. 

Wat wil je je doelgroepen vertellen en wat hebben zij nodig? Waar ligt de klantbehoefte precies, waar zijn de onbenutte kansen maar ook hoe ben en blijf je aantrekkelijk als werkgever? 

Door middel van gesprekken, brainstormsessies en workshops kom je erachter wat jouw organisatie bijzonder maakt en hoe je dit kan inzetten in een concrete strategie om je merkverhaal sterk en waardevol maken.

Merk design

Laat zien wie je bent

Jouw merk bestaat uit een bepaald DNA. Geschiedenis, bedrijfscultuur, de mensen, de producten en/of diensten: alles wordt samengevat in je uitstraling. Een merkidentiteit helpt je bij het vertellen van je merkverhaal zodat al je doelgroepen meteen snappen waar je voor staat, wie je bent maar ook wat voor soort organisatie je bent. Beeldtaal en vormgeving ondersteunen dit in de vorm van een merkidentiteit systeem die jouw huisstijl van a tot z laten zien met de bijbehorende regels. 

We ondersteunen je hier graag in en ontwerpen samen met jou het systeem. Geen gedoe meer over hoe iets eruit moet zien maar juist het gemak van overzicht en professionele uitingen die tijd, geld en frustratie besparen.

Merkbeleving

Maak je merk onmisbaar

Merkbeleving gaat over je merk onmisbaar en onvergetelijk maken. Je merkpositionering en storytelling is essentieel om je handtekening achter te laten in een markt met concurrenten die net zo graag marktleider zijn als jij. 

Wat kan je jouw doelgroep meegeven dat relevant, vernieuwend en inspirerend is? Zet je jezelf neer als innovator, verbinder of als sociale organisatie? Doe je dit met een event, drukwerk of met een interviewserie met klanten? Wat het ook wordt het gaat om het verbinden van jouw merk aan zaken die laten zien waar je voor staat en waar je als merk in gelooft. 

Zodra we van jou weten wat je graag wil vertellen, wie je doelgroep is en wanneer je het geregeld wil hebben gaan we aan de slag. Inclusief conceptontwikkeling, uitwerking en coördinatie met leveranciers.

Manage je merk met gemak

Maak een afspraak en ontdek hoe ook jij dit kan doen