Over PennArts

Communicatie die richting geeft

Wij zijn een ervaren communicatiebureau die je helpt om je merk te managen. Twee generaties die marketing en management teams adviseren, ondersteunen en inspireren. We maken communicatie die een duidelijke richting aan merken geeft. Communicatie met impact en aansluiting op de maatschappelijke thema’s van nu. Manage je merk met gemak samen met PennArts.

Onze aanpak

Wij verdiepen ons in jouw wereld

Wij verdiepen ons in jouw wereld door in gesprek te gaan en informatie op te halen. Zo weten we precies wat je aanbiedt, wat je klanten bezighoudt maar ook waar je als bedrijf naartoe wil werken. Dankzij deze informatie zijn we in staat om het DNA van jouw merk te begrijpen en sneller gerichte communicatie te ontwikkelen die de juiste snaar raakt. Korte lijnen met krachtige resultaten.

Manier van werken

Communicatie met onze klanten

Wij zijn er voor jou vanaf dag een. We zoeken uit hoe zaken echt werken, bellen om door te vragen en betrekken iedereen in het team er vanaf het begin bij. Goede communicatie maken houdt ook in dat je goed communiceert en zaken op een rijtje zet om tot creatieve, waardevolle oplossingen te komen. We leven ons echt in en ontdekken en benutten kansen. Tegelijkertijd zorgen we voor een soepel project proces. Dankzij onze jarenlange ervaring met projectmanagement en coördinatie met leveranciers.

Merkstrategie

Merk design

Merkbeleving

Onze toegevoegde waarde

Communicatie die richting geeft

Voor wie

Marketing en management teams

Merkstrategie

Creëer orde in je verhaal en uitstraling

Merk design

Vertaal je merk naar een onderscheidend merkidentiteit systeem

Merkbeleving

Laat mensen je merk ervaren

Samen kom je verder

Onze mindset

Verbinden

We willen graag weten waar je aan werkt om je te helpen communicatiekansen eerder te zien. Nieuwsgierigheid zit in ons DNA en we gaan graag met je in gesprek. We verbinden zaken aan elkaar door ons te laten inspireren door maatschappelijke trends, de creatieve sector en meer. Het plezier in ons vak zie je terug in de resultaten die we leveren.

Betrokken

We geven om ons werk en zijn betrokken bij het proces tot in de details. Gevraagd en ongevraagd advies geven hoort daar bij. We blijven leren om onze kennis te delen zodat jij er beter van wordt. We checken ons werk nauwkeurig en blijven kritisch. Dit geeft jou meer tijd om op andere zaken te focussen, creatiever te zijn en een helikopterview te behouden.

Bijdragen

Iets bijdragen staat voor iets waardevols toevoegen of juist iets weghalen wat er niet toe doet. Om dit te kunnen doen halen we verhalen op en onderzoeken we hoe het bedrijf in elkaar steekt. Daarna creëren we een strategie en een plan met vernieuwende communicatiemiddelen. Met als doel om het werk nog beter te maken en bij te dragen aan een wereld waarin sterke merken verhalen vertellen die het verschil maken.