Over PennArts

Maak echt verbinding

Wij helpen ondernemers en marketing managers om echt verbinding te maken. Als jouw boodschap en uitstraling klopt met hoe mensen jouw merk ervaren dan werkt jouw merk als een magneet. Klant, sollicitant en collega werken graag met je samen en komen graag bij je terug.

Onze werkwijze

Vormen van verbinding onderzoeken

Werk samen met ons om van jouw merk een magneet te maken. Maak echt verbinding met jouw klant, sollicitant en collega. De vorm(en) van verbinding onderzoeken we samen. Dit kan variëren en zal altijd een project op maat zijn. Het kan gaan om een video serie die de pijnpunten van je klant aanpakt, een persoonlijk origineel bedankje voor je collega’s tot aan een werken bij site vol verhalen die jouw nieuwe collega inspireert om te solliciteren.

Onze mindset

Wat ervaar je als je werkt met ons?

Wij omschrijven onze mindset met de volgende woorden:

– Aandacht
– Originaliteit
– Inlevingsvermogen
– Resultaat
– Inspiratie
– Enthousiasme

Bouw met ons

aan je merk

1:1 Brand Business Buddy

Branding gaat over de vraag achter de vraag achterhalen. Scherpe keuzes maken met je team die je dichterbij de essentie van je merk brengen. Maar ook mensen enthousiasmeren voor verandering en uitnodigen om mee te doen. Klankborden, onderzoeken, interviewen en analyseren. Om vervolgens de uitvoering in te gaan en samen te werken aan het verhaal. We merken dat onze klanten het fijn vinden om hier ondersteuning bij te hebben. Hulp van een expert die meteen zelfstandig aan de slag gaat en verrassende inzichten biedt als buitenstaander. Dit is wat een Brand Business Buddy jou brengt:

  • Advies over de juiste aanpak
  • Begeleiding bij branding en communicatie ontwikkeling en uitrol
  • Deelbare concept presentaties voor je (management) team
  • Branding documentatie met handige checklists, uitlegvideo's en meer
  • Handige templates voor middelen

Brand Business Live day

Stel je eens voor: inspirerende sessies met praktische branding kennis waarbij je op het puntje van je stoel zit, gave discussies en panels over de laatste ontwikkelingen op het gebied van branding, borrelen met mensen die ook bezig zijn met hun branding en dat alles op een prachtige locatie. Klinkt dit als muziek in de oren? Ons dus ook! Op dit moment ligt de Brand Business Live day nog op de tekentafel maar we konden het niet laten om dit alvast aan je te laten weten! Stay tuned voor nieuws en dan laten we je ook weten waar je je kan aanmelden. Vragen of ideeën voor de Live day? Mail dan naar roxanne@pennarts.com

Brand Business

Academy

We zijn druk bezig achter de schermen om onze academy vorm te geven. Binnenkort gaan we bijvoorbeeld een online cursus aanbieden over hoe je je merk onderscheidend kan maken en gaan we design templates aanbieden. Heb je hier interesse in of wil je graag dat we iets aanbieden wat we nu nog niet doen? Mail dan naar roxanne@pennarts.com

Ons merk DNA

Maak van je merk een magneet

Onze purpose

Maak echt verbinding

Onze why

Verbind met mensen in plaats van apparaten. Tegenwoordig is het makkelijker om een vriendschapsverzoek te sturen dan om echt vrienden te maken en relaties aan te gaan.

Missie

Echte verbinding maken met branding voor een betere leefwereld

Visie

Om echte verbinding te veroorzaken doen we het volgende:

  1. Support bieden door een 1:1 Brand Business Buddy te zijn
  2. Entrepreneurs, CEO’s en marketing managers kennis te geven over branding met de Brand Business Academy
  3. Waardevolle en inspirerende merkonderzoek, identiteiten en ervaringen te ontwerpen
  4. Merkkennis delen en verbindingen faciliteren tussen anderen met Live Brand Day events