Amplooi – merkstrategie

Durf te doen

Doen

Activeren

Coaching

De klant

Werken vanuit jouw waarde

Amplooi maakt werken vanuit de eigen unieke waarde mogelijk. Dit doen ze op het gebied van arbeidsmobiliteit, werkvermogen en talentmanagement. Ze zijn landelijk actief en bieden (coachings)trajecten en onderzoeken aan op maat voor optimaal werkgeluk en productiviteit van werkend Nederland. Ze hebben uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt en motiveren kandidaten door aandacht te hebben voor de situatie en tegelijkertijd oplossingsgericht aan te zetten tot actie.

De oplossing

Nieuwe slogan en werkwaarden

Bij deze klant zijn persoonlijke aandacht, kwalitatief advies en snelle bereikbaarheid belangrijke elementen van het werk. Om dit extra te benadrukken en een podium te geven hebben we samen het onderscheidend vermogen bestaande uit de slogan, merkgarantie en werkwaarden gedefinieerd. Tijdens brainstormsessies en een heidag hebben we de woorden gevonden die het karakter van Amplooi goed vertegenwoordigen. Door zaken op een originele manier te benoemen wordt het merk authentiek en geloofwaardig. Zo zijn de werkwaarden ontstaan: de acties van Amplooi in combinatie met de kernwaarden die ze hebben.

Het resultaat

Sterk en onderscheidend

De werkwaarden zijn later doorvertaald naar het merkverhaal en ingezet voor o.a. voor brochures intern en extern. Als je weet wie je bent en wat jou definieert dan kan je dat makkelijker intern en extern communiceren. De slogan ‘durf te doen’, de merkgarantie ‘werken vanuit jouw waarde’ in combinatie met de werkwaarden van de organisatie maakt het merk Amplooi sterk en onderscheidend.

Bekijk

Ander werk

Tielbeton – Merkdesign

Toekomst van beton

Dutch Mariniers Rowing Challenge – Merkdesign

Mariniers met een missie