Van Nieuwpoort Gebiedsontwikkeling – Merkbeleving

De Meerwaarde Methode

Meerwaarde

Gebiedscommunicatie

Aanpak

De klant

Gebieden met meerwaarde ontwikkelen

Van Nieuwpoort Gebiedsontwikkeling focust zich op gebiedsontwikkeling waarbij de harmonie tussen mens, dier en natuur centraal staat. Ze luisteren naar verschillende partijen en kijken naar wat er boven en onder de grond gebeurt. Zo ontstaan er innovatieve oplossingen en gebieden die meerwaarde hebben voor iedereen.

De oplossing

Werkwijze benoemen

Door de werkwijze te benoemen en onderdeel van het merkverhaal te maken wordt de nadruk gelegd op het ontwikkelen van gebieden met meerwaarde volgens logische stappen. Bij gebiedsontwikkeling is het grootste doel om tot een uitgebalanceerde herinrichting te komen waar belangen zoveel mogelijk worden behartigd. Door de werkwijze dus de Meerwaarde Methode te noemen weet iedereen dat Van Nieuwpoort Gebiedsontwikkeling staat voor gebieden met meerwaarde ontwikkelen dankzij een originele methode. Ideaal om te delen voor, tijdens en na het voltooien van gebiedsontwikkeling projecten.

Het resultaat

Zichtbaar en toegankelijk

De Meerwaarde Methode bestaat uit logisch, opeenvolgende stappen die het werk van de gebiedsontwikkelaars begrijpbaar uitlegt. Het laat zich makkelijk vertalen naar marketingmiddelen en social media kanalen zoals Linkedin. Via Linkedin zijn de berichten veel bekeken en zijn er ook meerdere interessante partijen geweest die contact hebben gezocht met Van Nieuwpoort Gebiedsontwikkeling.

Bekijk

Ander werk

Tielbeton – Merk design

Toekomst van beton

Boskalis – Merkbeleving

Pearl Shoreline presenteren